Тази сутрин ексклузивно интервю пред Мариян Станков – Мон Дьо по

...
Тази сутрин ексклузивно интервю пред Мариян Станков – Мон Дьо по
Коментари Харесай

“Грехът те отдалечава от Бога”: Свежен Младенов за наркотиците и вярата

Тази сутрин ексклузивно изявление пред Мариян Станков – Мон Дьо по NOVA даде артистът Свежен Младедов. 

Той сподели следното: ,,Едно от най-съдбоносните неща в живота ми е, че срещнах Господ. Съдбоносно е, тъй като преди този момент нямах нищо, живеех ден за ден. След това разбирах, че има някой основател, който е най-важният, най-всемогъщият и той ме обича по този начин, както никой различен. Това трансформира живота. Преди не съм знаел, че има мрачевина. Аз се забавлявах доста. ” 
                             

На въпрос по отношение на това какъв брой е потопен в мрака на опиатите, Свежен отговори, че не доста. Актьорът показа, че е опитвал всевъзможни хапчета и това е траяло към година. 

,,На човек какво му липсва най-вече - да е харесван и обичан. Това ми е липсвало тогава, това ми липсва и в този момент от време на време. Това са значимите неща. Ако би трябвало да кажа други нелепости, като дали съм живял в богато семейство - не. Дали съм имал задоволително храна на масата - не. Дали съм имал задоволително облекла - не. Средата, в която аз растях, е в кв. Свобода, в работническо семейство. ” 

На въпрос дали дрогата е запълвала някакви дефицити в него, той отговори следното: ,,Това е разковничето. В моментите, в които се убивахме, ставахме такива, каквито искахме. Излизахме отвън себе си. ” 
                             

,,Разбрах, че не би трябвало да се подвеждам, когато влизаха най-тежките опиати като хероин. Братът на най-хубавия ми другар беше към този момент абстинентен и ние видяхме резултата преди да сме почнали. Това е по-основното, което ни избави. Посягал съм към по-леки опиати през годините, само че по-инцидентно. Сега нямам потребност от това. Предлагали са ми, аз съм отказвал. Грехът те отдалечава от Бога, теб те е позор да отидеш при него. ” , сподели още артистът.  

,,Ако се вглеждаш единствено в духовните полезности, отново не си на прав път. Понякога е доста по-ценно да направиш нещо, а не просто да обичаш. Много рядко съм имал тежки моменти, не знам дали тъй като по този начин ги одобрявам или не. Много от нещата, които имам, ги чувствам все едно са ми дадени наготово. Като видя, че нещо е вярно, потеглям в тази посока. ” , добави Младенов. 
                             

Свежен показа още: ,,Тази година ставам на 50, а можех да съм на място, на което можех да бъда на 35. Ако бях задоволително деен, бърз и преследващ задачите си, щях. Ама кой знае в действителност. Възможно е мързелът да участва в това нещо, само че той участва преди да се захвана нещо, а не когато към този момент съм го подхванал. ” 

,,Нещата, които бих поправил в живота си, са свързани с личността. Бих желал да поддържам връзка повече с хората, да ги разбирам, да оказвам помощ. Не съм сигурен, че ме вълнуват някакви кариерни върхове. Понякога съм лишен от упоритости. ” , добави той.  
                             

Относно кино лентата “Чума ” Свежен показа следното: ,,Почти не съм си мислел да кажа “не ” на тази роля. Когато прочетох сюжета, видях че е един душевно богат облик. Това, което мен най-вече ме впечатлява, е бащината обич на чорбаджи Йордан освен към сина си, а към всички. Преди да стана татко съм играл подобен, само че няма нищо общо. Чумата в днешно време е сравнението и желанието да имаш още и още, без изобщо да ти е нужно. Това да имаш власт и да си най-силният. Урокът на този филм е да бъдем хора, да оставим човешкото в себе си. ” 

На въпроса по отношение на това каква е цената, която е платил, с цел да стигне дотук в живота, той отговори:, ,Да се откажа от доста първоначални пристрастености, единствено да се развличам. Днес нищо не коства, с цел да бъда Свежен Младенов, Толкова, едвам си клошар на Славейков. Най-странното е, че съвсем на 50 не съм и на половина на мъдростта, която би трябвало да бъда за тази възраст. Може би съм задоволително малоумен, с цел да не мога да си отговоря на доста въпроси и единствено се лутам сред положително и зло. ”

Приканваме ви да си припомните нашата изложба, отдадена на нещата, които не знарм   за Свежен Младенов:
 Какво не знаем за звездата от „ Алея на славата “ Свежен Младенов  Какво не знаем за звездата от „ Алея на славата “ Свежен Младенов  Какво не знаем за звездата от „ Алея на славата “ Свежен Младенов  Какво не знаем за звездата от „ Алея на славата “ Свежен Младенов
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР